Wie ben ik
Ik ben Wendy, een 40-jarige jonge dame, al sinds mijn 16 jaar samen met Sam en mama van het liefste zoontje van de wereld, Liam. 
 
Ik heb 11 jaar bij een bekende Amerikaanse multinational gewerkt en heb nu alles op alles gezet om mijn eigen zaak uit de grond te stampen, gebaseerd op mijn ideologie, inzet, motivatie en persoonlijkheid en onder het motto ‘Het is nu of nooit.’ 
 
 
 
Mijn drijfveer
Ik was het beu om een lingeriewinkel binnen te stappen en de winkeldame erg vriendelijk maar toch enigszins bedenkelijk te zien kijken. “Of ik iets in uw maat heb? Natuurlijk hoor!” Na heel wat zoeken worden er 3 modellen tevoorschijn getoverd. En daar moet je het dan mee doen … Tja, ze zitten wel goed, ze passen mooi … maar de keuze is beperkt, ik vind ze meestal oubollig en bovendien is het prijskaartje vaak ook al even slikken. Maar ja, een vrouw met zwaardere borsten (of een moeilijke maat) heeft nu eenmaal een degelijke BH nodig, dus ik neem hem dan toch maar mee. Alleen spijtig dat ik hem thuis niet fier kan tonen … 
 
Op een dag (na een frustrerende zoektocht naar een specifiek type beha) heb ik in een kwade bui gezegd dat ik dan zelf wel een winkel ging beginnen. En wat begon als een gewone ´franse colère´ is geëindigd in concrete plannen en actiestappen… Wij hebben serieus wat op het spel gezet maar vol motivatie en energie gaan we ervoor. 
 
 
 
Mijn doel
 Vrouwen met zwaardere borsten, brede rug of een ronde poep hebben ook het recht om mooie, sexy en betaalbare lingerie te dragen! En trouwens, als je je mooi voelt in je lingerie en de juiste maat draagt (erg belangrijk!), dan zie je er gewoon ook beter uit. Je straalt dat uit! 
 
Ik wil vrouwen met een cupmaatje meer het gevoel geven dat ze best trots op zichzelf mogen zijn en dat er voor ieder moderne mooie, jonge en sexy lingerie te vinden is. Mijn aanpak is vriendelijk, discreet (ruime & extra afgeschermde paskamers), correct en behulpzaam.