Ik ben Wendy, een 41-jarige dame.
Na 11 jaar bij een bekende Amerikaanse multinational te hebben gewerkt, heb ik mijn eigen zaak uit de grond gestampt, gebaseerd op mijn ideologie, inzet, motivatie en persoonlijkheid.
Waarom een lingeriewinkel voor grote cupmaten?  Toen de winkel opende, had ik zelf reeds vele jaren een cup H, in combinatie met een smalle rugomtrek.  Ik wist dus als geen ander hoe het is om met grote borsten door het leven te gaan.  Het zoeken naar een beha die past en nergens pijn doet, was steeds een hele zoektocht, met meestal geen happy einde …  Bovendien was de keuze telkens zeer beperkt, áls er al iets in mijn maat te vinden was.  Hetgeen evident is voor iemand met kleine borsten, is het voor ons absoluut niet…  Om dan nog maar te zwijgen over een bikini die goed past …
Daarom heb ik besloten om mijn leven drastisch om te gooien, een sprong in het onbekende te wagen en zelf een winkel te openen voor meisjes en dames met grotere borsten.  Ik heb ondervonden dat je met de juiste steun, de juiste maat en de juiste beha al héél veel kan veranderen.  Je krijgt plots een taille, uw borsten lijken minder zwaar, je wordt zelfverzekerder, hebt minder nek- of rugpijn, etc.
Kom dus gerust langs, maak kennis met mij en samen zoeken we naar de steun die je verdient … xxx