Ik ben Wendy, een 44-jarige dame.
Na 11 jaar bij een Amerikaanse multinational te hebben gewerkt, heb ik mijn eigen zaak uit de grond gestampt, gebaseerd op mijn ideologie, inzet, motivatie en persoonlijkheid.
Waarom een lingeriewinkel voor grote cupmaten?
Toen de winkel opende, had ik zelf reeds vele jaren een cup H, in combinatie met een smalle rugomtrek.  Ik wist dus als geen ander hoe het is om met grote borsten door het leven te gaan.  Het zoeken naar een beha die past en nergens pijn doet, was steeds een hele zoektocht, met meestal geen happy einde …  Bovendien was de keuze telkens zeer beperkt, áls er al iets in mijn maat te vinden was.
Hetgeen evident is voor iemand met kleine borsten, is het voor ons absoluut niet…  Om dan nog maar te zwijgen over een bikini die goed past …
Daarom heb ik besloten om mijn leven drastisch om te gooien, een sprong in het onbekende te wagen en zelf een winkel te openen voor meisjes en dames met grotere borsten.
Ik heb ondervonden dat je met de juiste steun, de juiste maat en de juiste beha al héél veel kan veranderen.  Je krijgt plots een taille, uw borsten lijken minder zwaar, je wordt zelfverzekerder, hebt minder nek- of rugpijn, etc.
In 2018 verstoorde grote (en vooral lange) wegenwerken in het dorp echter mijn droom en moest ik noodgedwongen op zoek naar een extra job.  Onverwachts heb ik een tweede droomjob gevonden en sindsdien combineer ik beide.  Overdag werk ik full-time, ´s avonds en in het weekend baat ik mijn winkeltje uit.  De combinatie lukt prima!
Kom langs, maak kennis met mij, laat mij u op uw gemak stellen en maak komaf met beha´s niet goed zitten!